AKTIVITETSKALENDER

2017:

Generalforsamling i Blindkom

Søndag d. 28. juni kl. 19 afholder vi årets generalforsamling, hvor vi blandt andet skal høre et spændende indlæg fra Søren Jensen om lydsystemet Sonos.

Vi skal naturligvis også se, om vi kan finde nye bestyrelsesmedlemmer og orientere lidt om, hvad der er blevet bedrevet på sitet i det forgangne år.

Der er ikke indkommet nogle spændende forslag, så selve mødet bliver et lille godt og konstruktivt møde, hvor vi håber på godt fremmøde fra både nuværende og kommende medlemmer.

For at deltage skal du blot installere TeamTalk enten på din iPhone, eller din computer.

Se dette link, for mere information om, hvordan du gør:

http://www.blindkom.dk/teamtalkinstallation.htm

 

Mobilaften

Onsdag d. 29. marts kl. 19:00
Denne gang har vi inviteret en fra firmaet Instrulog, til at komme og fortælle om den nye smartphone for blinde SmartVision 2. Det er en spændende tastaturtelefon, som i den nyeste version også giver mulighed for at hente og installere apps fra Google Play, så den kan bruges til meget andet end blot at ringe fra.

 

Førerhundeaften

Tirsdag d. 14. marts kl. 19:00 afholder vi en spændende aften om det at have førerhund i udlandet. Her vil Ditte junge, som bor i Belgien fortælle om sine oplevelser med at have en belgisk førerhund. Hun havde en kort overgang også hund, da hun boede i Danmark, så hun kender til både det at have en dansk hund og nu også til, hvordan det foregår i Belgien. Herefter kan der tales frit om emnet.

 

2016:

Filmaften

Torsdag den 19. januar kl. 18:30
Vi ser denne aften en god dansk film sammen via TeamTalk, som medlemmerne har valgt ved afstemning

Mobil-aften

Torsdag den 26. januar kl. 18:30
Denne gang kommer vi blandt andet omkring spændende emner som GPS for blinde og tastaturtelefonen SmartVision, som også kan bruges som scanner.

Hørespilsaften

Onsdag den 15. februar, Kl. 18:30.
Hørespil, også kaldet radioteater er jo som skabt for blinde, da det er noget man lytter til. Denne aften bliver der mulighed for sammen, at lytte til et godt hørespil.