[Sexlisten] så er der inspiration til nogle frække nye stillinger

sexlisten at blindkom.dk sexlisten at blindkom.dk
Man Jul 25 08:54:04 CEST 2022


Utrolig interessant mail og virkelig interessant læsning.

Mvh, Karsten.
Mobil:
42428622

> Den 24. jul. 2022 kl. 19.43 skrev sexlisten--- via Sexlisten <sexlisten at blindkom.dk>:
> 
> 
> Hejsa
> I har alle hørt om 69’eren osv. Osv.
> Men her får vi nogle ord på de forskellige positioner og ikke bare billeder.
> God læselyst.
>  
> Brian
>  
> De 40 bedste sexstillinger
> 27. april 2020
> De bedste sexstillinger
> Indholdsfortegnelse                 
> De bedste sexstillinger
> I det følgende vil vi præsentere dig for 40 forskellige sexstillinger, som med garanti kan gøre lagengymnastikken i soveværelset endnu sjovere. Nogle af stillingerne kender du måske, men vi kan garantere, at der er sexstillinger, du aldrig før har set.
>  
> Ved hver sexstilling finder du en illustration af positionen, ligesom vi forklarer, hvordan du indtager stillingen, hvorfor den er god og hvor svær den er at udføre.
>  
> God fornøjelse!
>  
> Den varme stol
> Også kendt som: Mandestolen, kærlighedssædet
>  
> Fordele: God stimulering af G-punktet.
>  
> Sværhedsgrad: 2/10
>  
> Sådan gør I: Manden sætter sig på kanten af sengen eller på en stol med fødderne placeret på gulvet. Kvinden vender sig med ryggen mod manden og placerer sig i hans skød.
>  
> Kvinden kan bevæge sig frem og tilbage eller op og ned.
>  
> Modsat doggystyle, hvor det er manden der dominerer og har kontrollen, er det i denne position kvinden, som sidder i føresædet, og det er derfor hende, der har styringen.
>  
> Det varme sæde
> Bonus tip: For ekstra nydelse kan kvinden bruge sine hænder til at stimulere roden af penis, testiklerne og mellemkødet på manden. Imens kan han massere hendes bryster og stimulere brystvorterne.
>  
> Den stærke mand
> Fordele: Dybere og hårdere penetrering. Gode odds for begge parter får orgasme.
>  
> Sværhedsgrad: 8/10
>  
> Sådan gør I: Kvinden sætter sig på kanten af sengen og skubber sit underliv frem, så manden kan trænge op i hende. Hun vikler sine ben om ham, hvorefter han rejser sig og løfter kvinden.
>  
> Mandens hænder kan med fordel placeres på kvindens numse eller ryg, så stillingen er stabil.
>  
> Herefter kan kvinden bruge benene til at bevæge sig, ligesom manden kan bruge armene til at løfte hende op og ned.
>  
> Den stærke mand - Sexstilling
> Bonus tip: Denne sexstilling er fysisk krævende for manden. Forvent derfor ikke, at I kan knalde i denne position særligt længe ad gangen.
>  
> Stillingen er perfekt til sex i havet eller i en pool, da vandet gør kvinden lettere at løfte.
>  
> Omvendt cowgirl
> Også kendt som: Reverse cowgirl
>  
> Fordele: Frit udsyn til kvindens numse. Hun styrer tempo og støddybde.
>  
> Sværhedsgrad: 4/10
>  
> Sådan gør I: Manden lægger sig på ryggen med udstrakte ben. Kvinden sætter sig på knæ med ryggen til manden og kravler ombord. Herfra kan hun frækt bevæge sig, imens manden kan nyde den skønne udsigt af hendes bagside.
>  
> Kvinden kan læne sig mere frem eller tilbage, for på den måde at ændre vinklen på penis, hvilke kan give ekstra stimulation for både ham og hende.
>  
> Denne stilling kan være udfordrende at indtage og kan derfor kræve lidt øvelse.
>  
>  
> Bonus tip: Kvinden har gode muligheder for at nå sin klitoris, som hun kan stimulere med hånden eller en vibrator. Manden kan massere hende røv eller give den lidt spanking undervejs. Hvis I er til det, kan manden stimulere kvinden analt med fingrene eller med sexlegetøj.
>  
> Hvis kvinden besidder evnerne til at ‘twerke’, kan hun desuden give manden et frækt show i denne sexstilling.
>  
> Stående 69’er
> Fordele: Fræk og udfordrende
>  
> Sværhedsgrad: 10/10
>  
> Sådan gør I: Manden starter med at sætte sig, hvorefter kvinden placerer sine lår på mandens skuldre og hendes hoved imellem hans ben. Herefter rejser manden sig, imens han holder kvinden fast med et soldit greb. Kvinden kan også med fordel gribe fat om manden, så han kan blive aflastet en smule.
>  
> Denne sexstilling er svær at indtage og endnu sværere at holde, da den kan være fysisk anstrengende i længden. Forvent derfor ikke at I kan blive ved sådan i timevis.
>  
> Sørg desuden for at manden er stærk nok til at holde kvinden – intet ødelægger den gode stemning som en hjernerystelse, så pas på!
>  
> Bonus tip: Hvis den stående 69’er giver trætte arme, kan I sagtens lægge jer forsigtigt ned undervejs og fortsætte i den traditionelle liggende udgave.
>  
> Stående 69'er sexstilling
> Doggystyle
> Fordele: Manden kan støde helt i bund. Fræk udsigt for ham.
>  
> Sværhedsgrad: 2/10
>  
> Sådan gør I: Kvinden placerer sig på alle fire med numsen mod manden. Han går på knæ og trænger op i hende. Som udgangspunkt er det manden der styrer tempoet, men kvinden kan faktisk også gøre det ved at bevæge røven frem og tilbage, imens manden står stille. 
>  
> I doggystyle kan manden trænge helt op i kvinden og støde dybt, så kvinden bliver fyldt helt ud.
>  
> Doggystyle - bedste sexstillinger
> Bonus tip: I denne sexstilling har manden kontrollen, hvilket kan være frækt for både ham og hende. Med frit udsyn til hendes frække røv, kan manden give et par kærlige klask for at understrege sin dominans.
>  
> Frøen
> Fordele: Kvinden har kontrollen. Manden kan trænge dybt op i hende.
>  
> Sværhedsgrad: 3/10
>  
> Sådan gør I: Manden lægger sig fladt på ryggen, hvorefter kvinden sætter sig ovenpå på ham i skovskiderstilling med numsen vendt imod hans ansigt, så hun kigger væk fra ham.
>  
> Nu kan hun bruge benene til at “hoppe” som en frø, altså bevæge sig op og ned på penis. Kvinden vælger helt selv tempoet, ligesom det er op til hende, hvor langt penis skal trænge op.
>  
> Det kan måske være lidt udfordrende at holde balancen i denne stilling, så manden kan med fordel støtte kvinden ved at placere hænderne på hendes røv eller hofter.
>  
> Føren - oversigt over sexstillinger
> Bonus tip: Imens manden nyder udsigten af kvindens numse, som bevæger sig op og ned, kan hun massere hans testikler, eller istedet fokusere på sig selv, og bruge fingrene til at stimulere klitoris.
>  
> Krabben
> Også kendt som: Edderkoppen
>  
> Fordele: Mulighed for fræk øjenkontakt imens I nyder synet af hinandens kroppe
>  
> Sværhedsgrad: 5/10
>  
> Sådan gør I: Begge parter sætter sig ned på sengen med benene pegende imod hinanden. Armene bruges til at stabilisere og holde balancen.
>  
> Begge parter spreder benene imens hun kravler nærmere og placerer sine ben over hans. Penis føres op og legen kan gå i gang!
>  
> Krabben sexstilling
> Stillingen kan måske være en smule svær de første par gange, indtil der er styr på, hvor arme og ben skal placeres.
>  
> Bonus tip: Undervejs kan manden gribe fat i kvinden og trække hende helt tæt ind til sig til et hedt kys, hvorefter i kan vende tilbage til udgangspunktet eller fortsætte i en klassisk cowgirl position.
>  
> Stående doggystyle
> Også kendt som: Stående sex
>  
> Fordele: Perfekt til en quickie
>  
> Sværhedsgrad: 2/10
>  
> Sådan gør I: Kvinden læner sig op ad sengen, væggen eller måske håndvasken i køkkenet eller på badeværelset. Manden trænger op i hende bagfra og kan nu styre tempo og intensitet, imens hun nyder at blive taget.
>  
> Denne stilling er perfekt til hurtig sex – måske endda i det offentlige på et toilet eller bag en busk i parken – da den er let at gå til og kan klares stående.
>  
> Bonus tip: Den stående doggystyle er perfekt foran spejlet på badeværelset, hvor I kan have øjenkontakt undervejs.
>  
> I spejlet kan manden desuden nyde synet af kvindens blottede bryster, ligesom hun kan se nydelsen i hans ansigt.
>  
> Stående doggystyle sexstilling
> Gymnasten
> Fordele: Anderledes og helt unik sexstilling. Hun bliver strukket godt ud og han har noget lækkert at se på.
>  
> Sværhedsgrad: 9/10
>  
> Sådan gør I: Smidighed er nøgleordet i denne sexstilling, som kun garvede og rutinerede gymnaster bør kaste sig over.
>  
> Kvinden går i bro og løfter herefter det ene ben i vejret, så hun nu holder balancen med sine to arme og sit ene ben. Manden kan med fordel støtte kvinden undervejs, så hun ikke vælter.
>  
> Herefter er der fri adgang til hendes herligheder, som manden kan gøre brug af, imens han nyder synet af det slangemenneske, som er hans sexpartner.
>  
> Gymnasten
> Bonus tip: Er I særligt vovede, kan manden løfte kvindens andet ben op i luften, så hun nu kun støtter med hænderne. Denne stilling kaldes for ‘den omvendte trillebør’ og kan også være super fræk, så længe hendes arme kan holde til at bære hendes egen væk.
>  
> Missionæren
> Fordele: Simpel og nem at gå til. Mulighed for masser af intimitet og øjenkontakt. Rigeligt med dejlig kropskontakt.
>  
> Sværhedsgrad: 1/10
>  
> Sådan gør I: Ingen liste med sexstillinger er komplet uden klassikeren over dem alle; nemlig missionærstillingen.
>  
> Kvinden lægger sig på ryggen og spreder benene, så manden kan ligge sig imellem dem. Manden trænger op i kvinden og kan herefter styre tempo, støddybde og intensitet.
>  
> Missionærstillingen
> Bonus tip: Hvis missionæren bliver for kedelig, kan manden sætte sig mere oprejst, hvorefter kvinden placerer sine ben på hans skuldre. I denne position kan manden trænge dybere op i kvinden, hvilket gør oplevelsen ekstra god og lækker.
>  
> Stående oralsex i bro
> Fordele: Masser af plads at “arbejde” på for manden, som kan forkæle kvindens underliv.
>  
> Sværhedsgrad: 8/10
>  
> Sådan gør I: Kvinden lægger sig på gulvet, hvorefter manden løfter hende op i benene, således hun ender med at stå på hænder. Herefter er kvindens underliv som en ta’-selv-buffet, hvor manden kan få lov at til at smage på sagerne.
>  
> Manden sørger for at bære så meget af hendes vægt som muligt, så hendes arme ikke bliver trætte lige med det samme.
>  
> Stillingen er fysisk anstrengende hvis den indtages i længere perioder af gangen, men til gengæld føles det vildt lækkert for kvinden, når manden har fri adgang til hendes helligste.
>  
> Bonus tip: Hvis I ellers er til det, kan manden også bevæge tungen fra vagina til numsen, hvor den kan stimulere ringmusklen.
>  
> Stående oralsex - oversigt over sexstillinger
> Liggende doggystyle
> Fordele: Ekstra god for kvinden, som bliver særligt stimuleret
>  
> Sværhedsgrad: 2/10
>  
> Sådan gør I: Kvinden lægger sig på maven, imens hun stritter med numsen. Manden trænger op i hende bagfra og kan nu give hende en ordentlig tur.
>  
> Kvinden kan enten støtte sig på albuerne, eller overgive sig helt til sin mand ved at ligge sig fladt ned og tage imod.
>  
> Liggende doggystyle
> Bonus tip: Der er rig mulighed for at massere kvindens baller eller give dem et kærligt klask undervejs.
>  
> Siddende cowgirl
> Fordele: Manden har frit udsyn til kvindens bryster
>  
> Sværhedsgrad: 2/10
>  
> Sådan gør I: Manden sætter sig, meget gerne op ad en væg eller på en stol, så han har noget at læne sig op ad.
>  
> Med et ben på hver side og med front mod ham, sætter kvinden sig til rette i mandens skød, hvorefter hun kan bevæge sig op, ned og fra side til side.
>  
> Denne position er særligt populær hos de mænd som sætter pris på bryster, da hans øjne er lige ud for hendes barm. Nu kan han sætte sig til rette og nyde synet af de hoppende bryster, eller give dem lidt kærlighed med hænderne eller tungen.
>  
> I den sexstilling kan I også sagtens have fræk øjenkontakt undervejs, ligesom der er fine forudsætninger for at få snavet igennem.
>  
> Siddende cowgirl
> Bonus tip: Hvis manden har armene til det, kan han forsøge at rejse sig op, imens kvinden fortsat sidder på han penis. Herefter kan i stående fortsætte med at have sex i sexstillingen ‘Den stærke mand‘, som vi har beskrevet lidt længere oppe.
>  
> Åbent hus
> Fordele: Kvinden blottes, hvilket kan være en fræk fornemmelse.
>  
> Sværhedsgrad: 4/10
>  
> Sådan gør I: Manden lægger sig på ryggen og kvinden ovenpå manden med ryggen til ham. Hun støtter sig på armene, imens hendes ben åbnes helt op af ham. Manden sørger for, at kvindens ben forbliver spredt.
>  
> Denne sexstilling kan være særligt fræk, fordi kvindens ben åbnes helt op af manden, hvilket blotter hende fuldstændigt. Selvom der ikke er andre til stede i lokalet, kan der være noget frækt og pirrende over at blive blottet.
>  
> Sexstilling - åbent hus
> Bonus tip: Hvis I nogensinde skulle overveje at invitere en tredjemand med ind i dobbeltsengen for at prøve dobbelt penetrering, altså to mænd som er oppe i kvinden på samme tid, er denne sexstilling perfekt. Den nederste mand trænger op i numsen på kvinden, imens den øverste sidder på knæ med front mod kvinden, hvorefter han kan trænge op i hende.
>  
> Den intense missionær
> Fordele: Masser af krops- og øjenkontakt. Manden kan trænge dybt ind i kvinden.
>  
> Sværhedsgrad: 2/10
>  
> Sådan gør I: Den intense missionær starter som en klassisk missionærstilling, hvorefter manden presser kvindens ben så langt op mod hendes skuldre som muligt (uden det bliver ubehageligt, naturligvis!), hvorefter han kan støde dybere op i hende end normalt.
>  
> I denne position kan manden bedre komme helt i bund i kvinden. Der er masser af lækker kropskontakt i denne stilling, ligesom jeres ansigter befinder sig centimeter fra hinanden, så I let kan snave intenst.
>  
> Den intense missionær
> Bonus tip: Placer en pude under hendes numse så det er endnu lettere for ham at trænge dybt op i hende.
>  
> Siddende blowjob
> Fordele: Masser af forkælelse til ham
>  
> Sværhedsgrad: 2/10
>  
> Sådan gør I: De fleste mænd elsker blowjobs og den siddende variant er et oplagt valg, da han ikke skal koncentrere sig om andet end at nyde det magiske, som kvindens mund gør ved hans lem.
>  
> Se også: Sådan giver du det perfekte blowjob
>  
> Bonus tip: Fra denne sexposition er det ganske nemt for kvinden at sætte sig på manden, hvorefter I nu befinder jer i sexstillingen ‘siddende cowgirl‘.
>  
> Siddende blowjob
> Kluddermor og -far
> Også kaldet: Twister for voksne
>  
> Fordele: Afslappet sexstilling med mulighed for dyb penetration.
>  
> Sværhedsgrad: 3/10
>  
> Sådan gør I: I denne sexstilling er mand og kvinde viklet godt og grundigt ind i hinanden. Hvordan I indtager positionen er ikke så vigtigt, og det er heller ikke afgørende at den sexstilling, som I ender i, er identisk med den på billedet. Det afgørende er nemlig, at I har tæt kropskontakt, samtidig med at manden kan trænge dybt op i kvinden.
>  
>  
> Denne position er afslappende, behagelig og måske vi endda kan kalde den for hyggelig og egner sig derfor perfekt til stille, rolig og afslappet sex, hvor I mest har fokus på at nyde hinanden, fremfor at nå klimaks.
>  
> Når enden er god
> Fordele: Teknisk svær, men yderst tilfredsstillende når det det lykkes.
>  
> Sværhedsgrad: 9/10
>  
> Sådan gør I: Det er som regel manden, som får lov til at beundre kvindens popo, men i denne sexstilling er det omvendt.
>  
> Kvinden placerer sig på ryggen med armene under sig. Herefter løfter hun sine bøjede ben i vejret, så manden kan komme til. Han befinder sig på alle fire, og bakker nu på plads, så han kan trænge op i hende fra oven.
>  
> Når enden er god
> Denne sexstilling ser måske ikke vildt kompliceret ud, men i praksis kræver den en del af jer hver især, da den kræver at I indtager positioner, som ikke nødvendigvis er helt naturlige og afslappende.
>  
> Bonus tip: Endelig er der lidt lækkert at se på for kvinden, som kan nyde synet af sin partners røv, imens han giver hende en ordentlig tur. Fordi enden nu er til frit skue, bør manden sørge for at være ren deromme.
>  
> Den dovne hund
> Fordele: Behagelig og afslappende. Overraskende god for kvinden.
>  
> Sværhedsgrad: 2/10
>  
> Sådan gør I: Sexstillingen ‘den dovne hund’ har fået sit navn, fordi positionen minder lidt om en liggende doggystyle, dog med den forskel, at manden lægger sig ovenpå kvinden, som var han helt udmattet.
>  
> Mandens krop er helt afslappet og det er kun hofterne, som bevæger sig, imens kvinden ligeledes er helt afslappet.
>  
>  
> Selvom denne sexstilling måske ser en smule kedelig ud, er den faktisk yderst effektiv i forhold til at give kvinden orgasmer. Når manden ligger ovenpå hende, kommer der helt naturligt et øget pres på kvindens underliv, hvilket øger friktionen og dermed nydelsen for især hende.
>  
> Bonus tip: Når kvinden ligger på maven i denne sexstilling, kan hun blidt gnide området omkring klitoris på sengen og dermed få yderligere stimulation.
>  
> På chefens kontor
> Også kendt som: Sex på bordet
>  
> Fordele: Fræk og god til impulsiv sex. Masser af øjenkontakt.
>  
> Sværhedsgrad: 3/10
>  
> Sådan gør I: Hvem har ikke drømt om at rydde et skrivebord med et enkelt strøg med armen, for så at dyrke hed sex på det?
>  
> Den sexstilling, som vi har døbt ‘på chefens kontor’, kræver ikke nødvendigvis, at du vælter glas, tallerkener og bestik på gulvet fra spisebordet (selvom det gør det mere intenst og frækt), men et bord eller en lignende flad overflade er en nødvendighed.
>  
>  
> Kvinden lægger sig på ryggen og spreder benene, så manden kan komme til. Han trænger op i hende og det sjove begynder.
>  
> Bonus tip: Benyt denne stilling til impulsiv sex. Kvinder elsker at føle sig begæret, hvilket de fleste kommer til at føle, hvis manden bare må have hende med det samme, og derfor ikke kan vente på at komme ind i sengen, hvorfor det frække klares nu og her midt på bordet.
>  
> Liggende oralsex
> Fordele: Maksimal forkælelse af hende. Behagelig ‘arbejdsstilling’ for ham
>  
> Sværhedsgrad: 2/10
>  
> Sådan gør I: De fleste kvinder elsker at få slikket deres nedre dele, så der skal næppe meget overtalelse til for at prøve denne sexstilling af.
>  
> Kvinden lægger sig på ryggen for enden af sengen, med underlivet placeret ved kanten. Herefter går manden på knæ, kravler på plads og lader sin tunge danse tango i hendes skød, indtil orgasmen med sikkerhed kommer skyldende.
>  
> Liggende oralsex
> I denne position behøver manden ikke bøje nakke og led unødigt for at give oralsex, hvorfor han undgår ømhed og derfor kan blive ved nøjagtigt så længe, det kræves.
>  
> Se også: Hvordan slikker man en kvinde?
>  
> Bonus tip: Gør det ekstra behageligt for manden ved at placere en pude, dyne eller et tæppe under hans knæ, så de ikke bliver ømme.
>  
> I stedet for sengen kan I også prøve denne sexstilling i sofaen eller måske på spisebordet i stuen.
>  
> Lænestolen
> Fordele: Afslappende, fræk og intim
>  
> Sværhedsgrad: 3/10
>  
> Sådan gør I: Manden sætter sig i sengen, gerne med en dyne eller pude i ryggen, hvorefter kvinden vender numsen til ham og sætter sig til rette i hans skød.
>  
> Når kvinden har sat sig til rette i ‘lænestolen’, kan hun bevæge sit underliv i cirkler eller bevæge sig op og ned på penis.
>  
> Denne sexstilling er ganske afslappet, men alligevel fræk, fordi der er masser af kropskontakt.
>  
> Lænestolen
> Bonus tip: Den frække lænestol kan faktisk også give massage… Manden kan med fordel bruge sine hænder til at massere kvindens bryster eller klitoris under sex.
>  
> Trykluftsboret
> Fordele: Yderst intens sexstilling.
>  
> Sværhedsgrad: 5/10
>  
> Sådan gør I: Kvinden placerer sig først på alle fire med numsen i vejret. Herefter trænger manden ind i hende oppefra, imens hans ben er spredte og placeret på hver side af kvinden.
>  
> Når han er på plads, kan han starte sit ‘trykluftsbor’ (penis, red.) og gå i gang med at bore store huller i kvinden.
>  
> Denne stilling fungerer også fint, hvis I vil eksperimentere med analsex, da der er fri adgang til kvindens bagerste kanal.
>  
> Se også: Guide til analsex
>  
>  
> Bonus tip: Denne sexstilling er god træning for balancen og lårene, som kommer på overarbejde. Manden kan forvente ømme muskler dagen efter og og bør desuden overveje at finde en væg, stol eller noget tredje, som han kan støtte sig op af for at bevare balancen undervejs.
>  
> Stående blowjob
> Fordele: Perfekt til et hurtigt blowjob.
>  
> Sværhedsgrad: 1/10
>  
> Sådan gør I: Manden lyner ned og kvinden går på knæ – så simpelt kan det gøres.
>  
> ‘Det stående blowjob’ kan sagtens udføres derhjemme i soveværelset, men sexstillingen egner sig også til sex i det offentlige – bag et træ i skoven, i prøverummet i tøjbutikken eller i en mørk gyde efter en bytur.
>  
> Bonus tip: Selve stillingen er simpel, men at give et godt blowjob er ikke nødvendigvis bare et spørgsmål om at tage hans bandit i munden.
>  
> I vores store guide til blowjob er der masser af tips, tricks og teknikker at lære. Disse kan med garanti gøre ethvert blowjob bedre. Du finder vores guide her.
>  
> Blowjob
> Flyttemanden
> Fordele: Gode muligheder for et par klask bagi.
>  
> Sværhedsgrad: 4/10
>  
> Sådan gør I: Kvinden sætter sig på en stol med front mod ryglænet. Hendes numse skubbes ud til kanten af stolen, så der er plads til at manden kan trænge op i hende.
>  
> Fordi denne sexstilling kan ligne, at manden flytter rundt på møbler derhjemme, har vi valgt at døbe den ‘flyttemanden’.
>  
> Inden manden trænger helt i bund i kvinden, bør han lige tjekke at hans testikler ikke ender med at banke imod kanten af stolen. Rammer de imod får han brug for en kold ærtepose og en lang timeout efterfølgende.
>  
> Flyttemanden
> Bonus tip: Find en stol der passer i højden eller brug en kontorstol hvor hjulene kan låses. Hvis stolen er for høj eller for lav, skal manden enten stå på tæer eller squatte, hvilket kan være anstrengende i længden.
>  
> Skeen
> Fordele: Hyggelig og intim, men med gode muligheder for at give den gas.
>  
> Sværhedsgrad: 2/10
>  
> Sådan gør I: Manden lægger sig med fronten ind mod kvindens ryg, hvorefter han trænger op i hende bagfra.
>  
> Stillingen er ganske simpel, og fordi der er masser af kropskontakt, er den også dejlig intim. Det betyder dog ikke, at den ikke også kan blive hed og fræk, for det er helt op til manden, om han vil gå roligt og sensuelt til værks, eller om han vil bolle som en Duacell-kanin. 
>  
> Skeen - Oversigt over sexstillinger
> Bonus tip: Han kan med fordel bruge sin frie hånd til at massere hendes baller, bryster eller klitoris. Denne stilling er også god med sexlegetøj, da både han eller hun kan bruge en vibrator på hendes klitoris.
>  
> Broen
> Fordele: Genvej til orgasme for hende.
>  
> Sværhedsgrad: 7/10
>  
> Sådan gør I: Manden sætter sig som en krabbe (på fødder og hænder med løftet underliv), hvorefter kvinden placerer sine ben på hans skuldre. Se eventuelt ‘Krabben‘, som er en affart af denne position.
>  
> Denne stilling kan være hård for musklerne, hvis i benytter den længe af gangen. Det burde der dog heldigvis ikke være behov for, for netop fordi musklerne spændes i denne stilling, bliver det ofte lettere for kvinden at nå klimaks.
>  
> Broen
> Bonus tip: Bruge puder, dyne eller hynder som støtte til ham, så han kan holde stillingen i længere tid ad gangen.
>  
> Skeen med benløft
> Fordele: Perfekt til stimulering af klitoris.
>  
> Sværhedsgrad: 3/10
>  
> Sådan gør I: Manden ligger med fronten mod kvindens ryg, hvorefter han trænger op i hende. Herefter løfter han hendes ben, så hendes vagina er frit fremme og klar til forkælelse.
>  
> Nu kan kvinden med fordel bruge sin ene hånd til at massere sin klit, eller hun kan benytte en vibrator.
>  
> Se også: Hvordan får man en klitorisorgasme?
>  
> Skeen med benløft
> Bonus tip: I denne sexstilling får kvinden både stimuleret skeden og klitoris, hvilket plejer at være en god cocktail, hvis man gerne vil have en orgasme.
>  
> Lapdance
> Også kendt som: Omvendt siddende cowgirl
>  
> Fordele: Gode bevægelsesmuligheder for kvinden. Super fræk for manden.
>  
> Sværhedsgrad: 3/10
>  
> Sådan gør I: Manden sætter sig på en stol ved et bord. Stolen skubbes en smule væk fra bordet, så der er plads til kvinden, som sætter sig ovenpå manden, imens hun læner sig forover op ad bordet.
>  
> Vi ved godt, at der teknisk set ikke er tale om en lapdance i ordets oprindelige betydning, men fordi stillingen minder meget om den, som kvinder indtager, når de giver erotisk dans, giver det alligevel god mening.
>  
>  
> Når kvinden er på plads i mandens skød, kan hun “danse” ved at bevæge sine hofter erotisk og frækt, indtil han må overgive sig og lade kanonen gå af.
>  
> Bonus tip: Varm op til denne sexstilling med en rigtig lapdance – musik, fræk dans og strip. Slut af med hed sex i lapdance-positionen.
>  
> Frøen i sofaen
> Fordele: Stimulerende og fræk med masser af øjenkontakt.
>  
> Sværhedsgrad: 6/10
>  
> Sådan gør I: Vi har allerede fortalt om den frække sexstilling ‘Frøen‘, hvor kvinden sætter sig i overskrævs i mandens skød, hvorefter hun kan bevæge sig eller “hoppe” op og ned på hans vedhæng.
>  
> ‘Frøen på sofaen’ er skridtet videre og en tand mere avanceret, da det foregår siddende på en stol, i sofaen eller i sengen.
>  
> Ideen er nøjagtigt den samme som før, men denne gang skal manden sidde oprejst, hvilket gør det muligt at have fræk og intens øjenkontakt undervejs, ligesom han kan nyde synet af kvindens bryster, som befinder sig få centimeter fra hans ansigt. Bliver han lidt ‘lækkersulten’, kan han altid benytte muligheden og smage lidt på herlighederne.
>  
> Frøen på stolen
> Bonus tip: Kvinden kan placere sine hænder på mandens lår, eller hun kan holde om hans nakke, så hun kan holde balancen og undgå at vælte.
>  
> Hips don’t lie
> Fordele: Manden kan vise, hvad han dur til med sit underliv. Masser af øjenkontakt.
>  
> Sværhedsgrad: 3/10
>  
> Sådan gør I: Indtag en normal missionærstilling, hvorefter manden rejser sig, så han sidder på sine skinneben og støtter kroppen med sine arme.
>  
> I denne frække sexstilling er der masser af øjenkontakt og mulighed for hede kys. Der er ligeledes mulighed for, at manden kan vise sine bedste moves med hofterne, som kommer på overarbejde i denne stilling.
>  
> Hips don't lie - de bedste sexstillinger
> De fleste mænd er tilbøjelige til at bolle med de samme bevægelser igen og igen og igen og…. Gab!
>  
> Se også: Oversigt over sexdating-sider
>  
> Ryst posen, og stop med at lave de samme ‘frem-og-tilbage’-bevægelser med hofterne – denne stilling er perfekt til at svinge med underlivet, som var han deltager i verdensmesterskabet i tango. Bevæg hofterne fra side til side, rundt i cirkler, op og ned og hvad du ellers kan finde på.
>  
> Bonus tip: Jo mere manden veksler i sin stødteknik, des mere stimuleret vil kvinden blive. Vær kreativ og prøv jer frem til hvad der fungerer.
>  
> Muslingen
> Fordele: Plads til stimulering af klitten. Mild dominans af kvinden.
>  
> Sværhedsgrad: 3/10
>  
> Sådan gør I: Tag udgangspunkt i en almindelig missionær, hvorefter manden griber om kvindens ben og løfter dem så langt op til kvindens hoved, som det er muligt. Kvinden kan også selv sørge for benene, eller I kan hjælpes ad.
>  
> I denne stilling kan manden komme dybt i bund i kvinden til stor fornøjelse for både hende og ham. Klitoris er desuden frit fremme og klar til at blive stimuleret af manden eller kvinden selv.
>  
> Muslingen
> Bonus tip: Hvis manden kravler lidt længere op ad kvinden, kan hans skamben få kontakt med hendes klitoris. Når han bevæger sig, vil han derfor automatisk massere det magiske punkt, hvilket kan resultere i herlige orgasmer på ingen tid.
>  
> Den frække lotus
> Fordele: Intim, kærlig og masser af øjenkontakt.
>  
> Sværhedsgrad: 3/10
>  
> Sådan gør I: Manden placerer sig på sine skinneben og kvinden sætter sig ovenpå ham, lader penis trænge op og vikler herefter sine ben omkring ham, så hun indtager en form for lotus-position.
>  
> Herefter kan mand og kvinde omfavne hinanden og være så tætte de har lyst, eller de kan holde lidt afstand, så de kan beundre hinandens kroppe.
>  
> I denne stilling kan både han og hende gå på opdagelse på partnerens krop. Find nogle af de mange erogene zoner på hinandens kroppe og stimuler disse.
>  
>  
> Bonus tip: Han kan slikke hendes nipples, hun kan nappe ham blidt i øreflippen osv. Brug jeres fantasi undervejs – der er gode muligheder i denne sexstilling.
>  
> I vinkel
> Fordele: Perfekt til stimulering af G-punktet.
>  
> Sværhedsgrad: 2/10
>  
> Sådan gør I: Start i en almindelig cowgirl position, hvor kvinden sætter sig ovenpå manden. Herefter skal hun læne sig tilbage og støtte sig på sine hænder, så hendes krop når en vinkel på omkring 45 grader i forhold til hans ben.
>  
> På grund af vinklen vil penetrationen være anderledes, end hvis kvinden blot havde siddet normalt. I denne position vil mandens penis ramme plet på kvindens G-punkt, hvilket kan resultere i vidunderlige orgasmer.
>  
> Se også: Hvordan får man en G-punkts orgasme?
>  
> Undervejs kan kvinden ændre på vinklen, så det føles bedst muligt, ligesom hun kontrollerer tempo, intensitet og støddybden.
>  
> I vinkel
> Bonus tip: Manden eller kvinden kan bruge en hånd eller en vibrator til at stimulere hendes klitoris.
>  
> På toppen af verden
> Fordele: Kvinden har fuld kontrol.
>  
> Sværhedsgrad: 4/10
>  
> Sådan gør I: Når det handler om at opnå orgasme for kvinder, er det næsten altid bedst for hende at være øverst. Når kvinden rider manden, kan hun selv styre tempo, dybde, vinklen for penetrering osv.
>  
> I denne sexstilling skal kvinden sætte sig ovenpå manden med ryggen imod hans ansigt. Når hun har besteget ham, har hun fuld kontrol over situationen. Da hendes klitoris er indenfor rækkevidde, kan hun stimulere sig selv undervejs.
>  
> På toppen af verden
> Bonus tip: Prøv også at samle kvindens ben. Dette strammer hende op i skeden, hvilket føles herligt for både ham og hende.
>  
> Den dovne mand
> Fordele: Han kan slappe af, imens hun gør al arbejdet.
>  
> Sværhedsgrad: 2/10
>  
> Sådan gør I: Manden sætter sig op ad væggen evt. med en pude i ryggen, hvorefter hun sætter sig op på ham.
>  
> Efter en hård dag på arbejde har manden måske brug for lidt forkælelse i sengen, men energien er ikke nødvendigvis til et festfyrværkeri af et samleje. Så hvad gør man?
>  
> Man indtager stillingen, som vi har døbt ‘Den dovne mand’. Her skal manden gøre tæt på ingenting, imens hun rider ham, indtil han kommer.
>  
> Bonus tip: Hvis hun også har fortjent lidt forkælelse, kan han slikke hendes bryster eller give dem lidt erotisk massage.
>  
> Den dovne mand
> Rampen
> Fordele: Gode chancer for orgasme ved stimulering af hendes klitoris.
>  
> Sværhedsgrad: 6/10
>  
> Sådan gør I: Manden sætter sig på knæene og læner sig bagud, så han støtter på armene. Kvinden, som vender med fronten mod ham, placerer et ben på hver side af manden, imens hun ligger halv på ryggen.
>  
> I denne stilling er det nemt at komme til klitoris, som derfor kan stimuleres med fingre eller vibrator.
>  
> Rampen - guide til sexstillinger
> Bonus tip: Manden kan også læne sig lidt mere forover, imens han løfter hendes ben. På den måde kan han indtage en position, som for ham minder mere om en doggystyle, men hvor hun fortsat ligger på ryggen. 
>  
> Trommeslageren
> Fordele: Dyb penetrering. Perfekt til små frække klask i røven.
>  
> Sværhedsgrad: 4/10
>  
> Sådan gør I: Kvinden lægger sig på ryggen og drejer den nederste del eller hele kroppe til den ene side. Det nederste ben strækkes ud, imens det øverste bøjes, så der er plads til, at manden kan trænge op.
>  
> I denne sexstilling kan manden trænge dejligt dybt op i kvinden. Hendes ene balle er desuden i en perfekt position til et par kærlige klask undervejs. Er han i et særligt spøgefuldt humør, kan han eventuelt levere et lille musikalsk indslag på “trommen” foran ham.
>  
>  
> Bonus tip: Lidt stimulering af kvindens frække bagerste hul kan gøre underværker for denne sexstilling – hvis I altså er til den slags.
>  
> Cowgirl med malkning
> Fordele: Bryster, bryster, bryster!
>  
> Sværhedsgrad: 2/10
>  
> Sådan gør I: Hvis en mand ikke elsker bryster – er han så overhovedet en mand?
>  
> Vi mangler endnu at møde en mand, som ikke sætter pris på et sæt gode kasser og derfor er denne variation af cowgirl helt perfekt.
>  
> Med en pude i ryggen kan mandens overkrop hæves en smule, hvorefter Pat-man får kvindens yver lige i ansigtet. Hvad han gør herfra, er op til ham, men det skulle undre os meget, hvis han kan holde munden lukket.
>  
>  
> Vakuumpakket
> Fordele: Masser af intimitet og nærkontakt.
>  
> Sværhedsgrad: 2/10
>  
> Sådan gør I: Med puder eller en dyne i ryggen lægger kvinden sig ned og trækker benene op under sig. Herefter trænger manden op i hende.
>  
> I denne sexposition er der masser af øjenkontakt og da ansigterne er så tæt på hinanden, kan der nemt snaves igennem.
>  
> Der er masser af kropskontakt, når manden forsigtigt presser kvinden lidt sammen, så hele oplevelsen bliver lidt mere intens.
>  
> Vakuumpakket
> Bonus tip: Mandens skamben kan med fordel presses ind mod kvindens klitoris, så der opstår behagelig friktion, når han boller hende.
>  
> Kildeliste:
> https://www.menshealth.com/sex-women/a19547362/45-sex-positions-guys-should-know/
> https://www.cosmopolitan.com/sex-love/a5528/your-orgasm-guaranteed/
> https://www.womenshealthmag.com/sex-and-love/a19943165/sex-positions-guide/
>  
> -- 
> Sexlisten postliste
> Sexlisten at blindkom.dk
> Følgende side er listens side, hvor du blandt andet kan framelde dig, få tilsendt din adgangskode og sætte listen på pause, hvis du er på ferie i længere tid.
> http://blindkom.dk/mailman/listinfo/sexlisten_blindkom.dk
-------------- næste del --------------
En HTML-vedhæftning blev fjernet...
URL: <http://blindkom.dk/pipermail/sexlisten_blindkom.dk/attachments/20220725/fa1082c9/attachment.html>


Mere information om maillisten Sexlisten.