[Teknik og fritid] Nyt stærkt notatapparat for blinde

brian at blindkom.dk brian at blindkom.dk
Fre Okt 8 22:02:36 CEST 2021


Hejsa

Teknik og Fritid har en del medlemmer i alle aldre og derfor tænker jeg, at følgende information kunne være relevant for ganske mange her.

 


Nyt punktdisplay / notatapparat netop kommet til landet.


LVI Danmark har i mange år forhandlet brailleprodukterne fra Hims Inc.

De tæller den helt gamle, men super smarte Braille Edge, over Braille Sense U2 til den særdeles populære Polaris som nu har fået en værdig afløser.

Polaris var et rigtig godt første skud på stammen af Android-baserede apparater til både skrivning og læsning af punktskrift, men tiden var i høj grad inde til en større og gennemgribende opdatering af dette produkt og det er netop sket.

Braille Sense 6, eller i daglig tale BS6 har netop set dagens lys i Danmark.

Den har flere forbedringer sammenlignet med forgængeren end man kan tælle på en hånd og adskillige af disse er meget væsentlige for, at den kan holdes tidssvarende i flere år frem i tiden.

For eksempel er den født med Android version 10 og mulighed for at opgradere styresystemet til nyere versioner i fremtiden. Endvidere er den bestykket som en særdeles kraftig tablet computer og vil kunne fungere som notatapparat / bærbar computer adskillige år frem i tiden modsat Polaris, som ikke kan opdateres og dermed i praksis ikke rigtig kan køre ret mange Android apps. Den kører nemlig kun Android 5, som på nuværende tidspunkt allerede er stærkt forældet.

Men som sagt har man nu tænkt grundigt over, at fremtidssikre BS6, så den bør uden problemer sagtens kunne holde sig fuld funktionsdygtig og opdateret i mindst 10 år og det er afgørende for, at kommunerne kan og vil bevilge en sådan maskine.

Den er også født med alt hvad hjertet kan begære af tilslutningsmuligheder såvel trådløst som kablet, så også der må BS6 siges at levere som en top moderne fuldblods Androidenhed.

Men nok snak.

Her følger et link, hvor du ved selvsyn kan læse alle specifikationerne og også stifte bekendtskab med den friske pris på godt 62000 kr. 😊

https://lvi.dk/catalog/products/braille-sense-6

 

God fornøjelse med din kommende punktskrifts-tablet specielt udviklet for blinde.

 

M.v.h. Brian

 

-------------- næste del --------------
En HTML-vedhæftning blev fjernet...
URL: <http://blindkom.dk/pipermail/teknikfritid_blindkom.dk/attachments/20211008/d0c583e7/attachment.html>


Mere information om maillisten Teknikfritid.