e-maillister på blindkom.dk

Velkommen!

Nedenfor finder du en liste over alle offentligt tilgængelige maillister på blindkom.dk. Klik på en liste for at få mere information om listen, for at tilmelde dig, framelde dig, eller ændre dine personlige indstillinger for listen. For at komme til informationssiden for en mailliste som ikke er offentligt tilgængelig, tilføj '/' og derefter listens navn, til denne websides URL.

Listeadministratorer kan benytte administrationssiden for at administrere en liste.

Send spørgsmål og kommentarer til mailman@blindkom.dk.

   
Liste Beskrivelse
Applelisten Dette er en super god liste, hvor du kan skrive om og få hjælp til alle produkter fra Apple. iPhone, iPad, Mac og diverse tilbehør.
Hjerterummet Denne liste er åben for uformel hyggesnak af enhver art.
Info Denne liste modtager vigtige informationer fra Blindkom, såsom kommende arrangementer og referater fra bestyrelsesmøder.
Misbrug Denne liste er både for misbrugere og for pårørende og her er man helt anonym, og kan åbent skrive om de problemer et misbrug medfører.
Musiklisten Her sker lidt af hvert omkring musik. Lige fra demonstration af hvad folk selv går og laver af musik, til links med folks favoritter og en eller 2 sjove musikquisser er det da også blevet til gennem tiden på denne liste.
Pc-listen Denne liste omhandler alt hvad der rør sig, når man har en computer. Her sidder mange rigtig dygtige og erfarne pc-brugere klar til at hjælpe og inspirere, når du lige har brug for det.
Politik Denne liste er for dig, der interesserer dig for politik. Alt lige fra handicappolitiske spørgsmål til landspolitik i Folketinget og folks personlige holdninger drøftes her.
Psykiskcentrum Denne liste er for alle synshandicappede, der enten selv er ramt af en psykisk lidelse / problematik, eller har pårørende de gerne vil drøfte med andre.
Sexlisten Denne liste er også anonym og handler i sagens natur, om alle de spændende ting man foretager sig på lagenerne. Her bliver bragt en del saftige historier og stillet enkelte spørgsmål om det frække liv.
Sport Tja som navnet antyder handler denne liste om hele sportsområdet, lige fra para-idræt til hvad der kommer af udsendelser i tv og alt andet der relaterer sig til sportens verden.
Sundhed Denne liste omhandler blandt andet medicin, det sunde liv og her bliver bragt mange særdeles spændende og alsidige artikler om det at have det godt.
Teknikfritid På denne liste sker der mangt og meget. Der bliver bragt artikler om nye og spændende produkter på markedet, som kan have interesse for synshandicappede og vi giver hinanden gode tips omkring hverdagslivet i praksis som blind.

Delivered by Mailman
version 2.1.33
Python Powered GNU's Not Unix