[Sportslisten] Vil du opleve Danmarks gruppekampe med synstolkning?

Hans Mikkelsen hansmikkelsen at stofanet.dk
Fre Jun 4 17:01:45 CEST 2021


Hej. 
Det her kan i jo så overveje lidt, og måske give svar tilbage til Ulrik, eller skrive til ham om, så man nok går videre med det. 
MVH.
Hans Mikkelsen. 



-----
Fra af Allan Fohlmann -----Sendt: 4. juni 2021 14:06 fohlmann at stofanet.dk Emne: Vil du opleve Danmarks gruppekampe med synstolkning?

Fra DBS på Facebook.
Dansk Blindesamfund arbejder på højtryk for at finde en løsning, der kan bringe synstolkning af Danmarks kampe ud i stuerne.
Vi arbejder på forskellige løsninger, så vi kan derfor ikke love, at det bliver til noget. Men vi kan love, at vi kæmper for det.
Er du interesseret i synstolkning af fodboldkampene? Så kontakt Ulrik på ugh at blind.dk eller 92 82 29 34 og få nyt ligeså snart vi kan fortælle mere.
Danmarks gruppekampe er følgende:
12 juni kl. 18: Danmark – Finland
17. juni kl. 18: Danmark – Belgien
21. juni kl. 21: Rusland – Danmark
Synstolkning af fodboldkampe og det koncept bag, som UEFA anvender lægger vægt på, at kommentatoren så vidt muligt skal følge bolden. Du får med andre ord meget mere med end på radioen, hvor kommentatorerne fra tid til anden kan fortabe sig i nylige spillerhandler, vundne trufæer mv. Tilbuddet om synstolkning findes på en række stadions rundt om i Europa. Efter Europamesterskaberne arbejder FC København på at tilbyde synstolkning af deres hjemmekamp, hvis du vel at mærke er på plads i Parken.




Mere information om maillisten Sport.