[Sportslisten] DR gearer op på de Paralympiske Lege i Paris 28/8 - 8/9.

Hans Mikkelsen hansmikkelsen at stofanet.dk
Tor Mar 21 11:37:37 CET 2024


Fra af Allan Fohlmann Sendt: 21. marts 2024 10:49 fohlmann at stofanet.dk <mailto:fohlmann at stofanet.dk>  Emne: DR gearer op på de Paralympiske Lege i Paris 28/8 - 8/9.

 

Fra dr.dk i går aftes.

Med udsigt til det største hold af danske atleter ved De Paralympiske Lege i nyere tid gearer DR Sporten op og dækker begivenhederne tættere end nogensinde før.

Med Tina Müller og Sarah Fisker i spidsen som værter vil DR’s hold sørge for den hidtil mest omfattende tv-dækning af PL, og seerne kan glæde sig til at lære den fantastiske verden af para-sport endnu bedre at kende gennem reportager og passioneret live-dækning. I den danske lejr tager man til Paris med et håb om en fordobling af medaljehøsten fra PL i Tokyo, og over 12 dage følger DR de flere end 30 danske para-atleters kamp for den ultimative triumf, og der er i dén grad lagt op til en historisk sensommer for dansk para-sport i Paris.

På dr.dk vil man løbende kunne følge med i både OL og PL med livedækning, overblik, reportager og masser af gensyn af de største øjeblikke.

 

 

-------------- næste del --------------
En HTML-vedhæftning blev fjernet...
URL: <http://blindkom.dk/pipermail/sport_blindkom.dk/attachments/20240321/9bb9fb82/attachment.html>


Mere information om maillisten Sport.