Postlister

En postliste er et sted, hvor man kan drøfte forskellige emner med andre. Der er 2 måder du kan blive medlem af vore lister på.
Hvis du gerne vil med på en eller flere af vore spændende postlister så er herunder lidt information om dem og om, hvordan du bliver medlem.

Under hver liste finder du links, der lader dig tilmelde eller framelde dig som medlem. Du skal blot sende en blank e-mail til adressen, når dit program åbner, efter du har klikket på linket. Ved tilmelding modtager du en bekræftelsesmail. Til denne mail skal du blot sende et blankt svar tilbage ved at besvarer mailen og sende den retur.

Du kan også, hvis det er lettere for dig Skrive til adressen: bestyrelsen efterfulgt af et snabel-a @ og så blindkom.dk Skriv postliste i emnet. I selve tekstfeltet fortæller du, hvilke lister du ønsker at komme med på, og også gerne dit fulde navn. Hvis du i stedet ønsker at framelde dig vores lister, så gør venligst opmærksom på dette i mailen.

Applelisten

Dette er en super god liste, hvor du kan skrive om og få hjælp til alle produkter fra Apple. iPhone, iPad, Mac og diverse tilbehør.
Moderator: Heidi Madsen
Tilmeld dig Applelisten
Forlad Applelisten

Hjerterummet

Denne liste er åben for uformel hyggesnak af enhver art.
Moderator: Hans Mikkelsen
Tilmeld dig Hjerterummet
Forlad Hjerterummet

Infolisten

Denne liste modtager vigtige informationer fra Blindkom, såsom kommende arrangementer og referater fra bestyrelsesmøder. Bemærk: Du bliver automatisk tilmeldt denne liste, såfremt du abonnerer på én af listerne på Blindkom.

Misbrugslisten

Denne liste er både for misbrugere og for pårørende og her er man helt anonym, og kan åbent skrive om de problemer et misbrug medfører.
Moderator: Anton Kudsk
Tilmeld dig Misbrugslisten
Forlad Misbrugslisten

Musiklisten

Her sker lidt af hvert omkring musik. Lige fra demonstration af hvad folk selv går og laver af musik, til links med folks favoritter og en eller 2 sjove musikquizzer er det da også blevet til gennem tiden på denne liste.
Moderator: Heidi Madsen
Tilmeld dig Musiklisten
Forlad Musiklisten

Opslagstavlen

På denne liste kan alle blinderelaterede arrangementer, nyhedsbreve samt meddelelser der kunne interessere blinde og svagtseende deles. Listen er ikke en diskussionsliste. Derfor bedes du i din mail/annonce skrive navn og e-mail adresse på den ansvarlige, hvis der er yderligere spørgsmål til emnet.
Moderator: Kasper Antonsen
Tilmeld dig Opslagstavlen
Forlad Opslagstavlen

Psykisk Centrum

Denne liste er for alle synshandicappede, der enten selv er ramt af en psykisk lidelse / problematik, eller har pårørende de gerne vil drøfte med andre.
Moderator: Rikke Hovmand
Tilmeld dig Psykisk Centrum
Forlad Psykisk Centrum

Pc-listen

Denne liste omhandler alt hvad der rør sig, når man har en computer. Her sidder mange rigtig dygtige og erfarne pc-brugere klar til at hjælpe og inspirere, når du lige har brug for det.
Moderator: Brian Olesen
Tilmeld dig Pc-listen
Forlad Pc-listen

Politik

Denne liste er for dig, der interesserer dig for politik. Alt lige fra handicappolitiske spørgsmål til landspolitik i Folketinget og folks personlige holdninger drøftes her.
Moderator: Heidi Madsen
Tilmeld dig Politik
Forlad Politik

Sundhed og velvære

Denne liste omhandler blandt andet medicin, det sunde liv og her bliver bragt mange særdeles spændende og alsidige artikler om det at have det godt.
Moderator: Brian Olesen
Tilmeld dig Sundhed og velvære
Forlad Sundhed og velvære

Sportslisten

Tja som navnet antyder handler denne liste om hele sportsområdet, lige fra para-idræt til hvad der kommer af udsendelser i tv og alt andet, der relaterer sig til sportens verden.
Moderator: Hans Mikkelsen
Tilmeld dig Sportslisten
Forlad Sportslisten

Sexlisten

Denne liste er også anonym, og handler i sagens natur om alle de spændende ting, man foretager sig på lagnerne. Her bliver bragt en del saftige historier, og stillet enkelte spørgsmål om det frække liv.
Moderator: Anton Kudsk
Tilmeld dig Sexlisten
Forlad Sexlisten

Teknik og Fritid

På denne liste sker der mangt og meget. Der bliver bragt artikler om nye og spændende produkter på markedet, som kan have interesse for synshandicappede og vi giver hinanden gode tips omkring hverdagslivet i praksis som blind.
Moderator: Hans Mikkelsen
Tilmeld dig Teknik og Fritid
Forlad Teknik og Fritid