Kategorier
Uncategorized

Kommende arrangement om spillet MistWorld!

Kære medlemmer!

Nu har der jo efterhånden været stille fra os i noget tid. Derfor synes vi lidt, at tingene skal sparkes igang igen! Derfor har vi gjort klart til et arrangement, hvor dem, der i hvert fald godt kan lide at spille vil få noget for hånden. Spillet byder på en masse magi, eventyr og sågar mulighed for at spille sammen og danne hold med hinanden.

Tag med på en spændende rejse ind i en verden fyldt med magi og eventyr i spillet Mist World, hvor lydeffekter og musik skaber en fantastisk spiloplevelse. Uanset om du vælger at spille som en barbar, magiker, kriger eller noget helt fjerde, kan du udforske denne magiske verden alene eller i grupper med andre spillere. Mens du udforsker verdenen, vil du møde forskellige væsener, der tester dine færdigheder.
Mist World er et spil, hvor du kan udforske en verden fyldt med magi og eventyr, og kun din fantasi sætter grænserne for, hvad du kan opnå. Nicolai Svendsen gennemgår spillet og viser nogle af de mange spændende muligheder det har, så kom med og oplev dette nervepirrende og intense nye spil blive demonstreret.
Arrangementet finder sted på Blindkom d. 27. maj kl. 19.30 på TeamTalk.
For at læse om, hvordan du deltager, se link https://blindkom.dk/deltag-i-arrangementer/.

Af admin

Jeg er foreningens næstforman
d og meduvikler på denne portal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *