Kategorier
Uncategorized

Husk den ekstraordinære generalforsamling

Ekstra Ekstraordinær Generalforsamling i Blindkom

Kære medlemmer

Vi bliver desværre nødt til at indkalde til ekstraordinær generalforsamling, da mødet d. 19. oktober ikke kunne gennemføres. Hvor er det ærgerligt, at når der endelig kommer nogle interesserede medlemmer til møderne så driller teknikken.

Heldigvis kan hele ansvaret placeres hos formanden, som ydmygt bøjer sig i støvet og hermed gerne vil udtrykke sin store beklagelse over besværet det har forvoldt alle de deltagende. Den måde TeamTalk håndterer afbrydelse af deltagerne på er en smule speciel, så det skulle der lige helt styr på først. Men det er der heldigvis kommet nu, så vi kan alle trygt igen holde møder via TeamTalk som vi plejer.

Der er nu fundet en dato for arrangementet og bestyrelsen håber, at vi igen bliver mange og at I vil bære over med, at det første forsøg på at afholde generalforsamlingen mislykkedes.

Tid og sted:

Den ekstraordinære generalforsamling, hvor vi skal have valgt nye bestyrelsesmedlemmer ind bliver afholdt onsdag d. 9. november kl. 19:30. Det sker vanen tro via TeamTalk, som du kan læse mere om på dette link:
https://blindkom.dk/saadan-faar-du-teamtalk/

 

Vi vil fra bestyrelsens side byde alle nye som gamle medlemmer velkommen og håber på godt fremmøde.

På gensyn i morgen onsdag .

 

Mvh. Brian Hovmand Olesen

Formand

Af admin

Jeg er foreningens næstforman
d og meduvikler på denne portal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *