Kategorier
Uncategorized

Mere information om den kommende ekstraordinære generalforsamling

Blindkom er en frivillig medlemsorganisation, hvor bestyrelsen i tæt samarbejde med medlemmerne samler blinde og svagsynede fra hele landet om at mødes via Internettet. Vi har eksisteret siden sommeren 2003 og i løbet af alle disse år er der blevet sendt i tusindvis af mails på vore mange spændende postlister, hvor medlemmerne hjælper hinanden. Vi må nok erkende, at en ret stor del af disse mails har drejet sig om teknik og hjælp til tekniske problemer, men vi har også mange andre gode tilbud, der ikke handler spor om teknik, men om vores liv i øvrigt.
En egentlig demokratisk valgt bestyrelse blev først etableret i 2011 og den har fungeret upåklageligt siden med skiftende medlemmer og ditto aktivitetsniveau.
Blindkoms nuværende bestyrelse består af medlemmer med viden på et højt teknisk niveau, så vi er faktisk i stand til at efterkomme stort set alle medlemsønsker der måtte komme. Men vi mangler alligevel folk, som både har lyst til og interesse i at skabe noget værdifuldt for andre og det er det som er baggrunden for at vi ser os nødsaget til at afholde en ekstraordinær generalforsamling.
Når ambitionerne er mange skal der også mange gode frivillige kræfter til at gennemføre dem, så vi håber, at der er nogen derude i lille Danmark, som gerne vil være med til at skabe god underholdning, og videreudvikle Blindkom så det stadig kan levere det medlemmerne efterspørger og det som kan skabe grobund for, at mennesker med et synshandicap har lyst til at bruge portalen og møde andre i samme situation uanset, hvor de bor i landet.
Aftenens program er som følger:
• Mødet åbnes af formanden
• Valg af dirigent
• Indstilling af folk til bestyrelsen og efterfølgende valg
• Eventuelt
Er der spørgsmål til arrangementet kan disse rettes til bestyrelsen på: bestyrelsen@blindkom.dk
Vel mødt onsdag d. 19. oktober kl. 19:30

Af admin

Jeg er foreningens næstforman
d og meduvikler på denne portal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *