Kategorier
Uncategorized

Spilaften

Så er det tid til lidt hyggelig adspredelse

Kære synshandicappede i alle aldre
Du kan godt sætte et stort kryds i kalenderen torsdag d. 25. august, for der står der aktiv underholdning på programmet.
Hvad vil du sige til at slå den kommende kolde vintertid ihjel med nogle rigtig gode gamle traditionelle kort og brætspil? Du kan enten spille solo, eller med dine venner online.
Det største og mest aktive onlineforum for blinde spillere i verden har levet i stilhed herhjemme i mange år, men sådan behøver det ikke fortsætte.
Jeg har nemlig besluttet mig for at lave en aften, hvor jeg vil vise jer rundt i dette herlige spilunivers og vise, at selvom det endnu ikke er oversat til dansk kan du alligevel sagtens spille mange af spillene, ved blot at kende nogle få engelske ord.
Stedet jeg taler om hedder QuentinC’s Gameroom. Udover at det vel efterhånden indeholder knap 50 forskellige kendte og mindre kendte spil, så er det også gratis at spille der. Du kan spille halv 12, som på engelsk hedder 21 eller blackjack. Du kan spille poker, Uno, Rommy, domino. Du kan også spille skak endda med en ret heftig robot som modstander. Du kan endda spille nogle såkaldte arcade games altså mere aktive lydbaserede spil, hvor det gælder om at være både hurtig og smart.

Spillene er udviklet af nogle franskmænd og selvom det faktisk findes til hele 7 sprog, så er dansk desværre endnu ikke et af dem, men jeg er i kontakt med udvikleren, for at vi kan få lov til at oversætte det. Det vil blive lidt af en mundfuld netop fordi der er så mange spil og regelsæt at oversætte. Heldigvis er der et par gode folk, som gerne vil hjælpe med at oversætte det, så hvis vi får lov, så kan det blive en bragende succes og netop fordi spillene ofte er gode gamle velkendte klassikere, så tror jeg at alle fra midt i tyverne til over 80 vil kunne få stor fornøjelse af det. Det er jo ingen hemmelighed, at mange seende får tiden til at gå med at lægge kabale og den slags afstressende sysler. Nå ja glemte jeg at nævne, at man også kan spille yatzy?
Noget af det som er godt ved disse spil er, at du faktisk også kan spille dem med dine seende familiemedlemmer, da grafikken i spillene i version 3.0 er blevet noget bedre.

Blindkom ligger navn og faciliteter til denne demonstration og for første gang i historien vil vi samtidig tilbyde jer at lytte med fra deres egen browser, uden at behøve at have adgang til TeamTalk.
Vi håber selvfølgelig at flest muligt kommer ind og deltager aktivt med spørgsmål og kommentarer, men der kan jo være dem, som ikke har mod på at installere et program for at være med og I kan simpelthen bare lytte med fra jeres telefon eller computer, ved at klikke på følgende link og så trykke play. på denne måde kan du høre, hvad der foregår, som om det var en helt almindelig radioudsendelse. Linket til Radio Blindkom er: blindkom.radio12345.com

Tid og sted:
Spilaften på Blindkom bliver afholdt torsdag d. 25. august kl. 19:30 sædvanen tro via TeamTalk, som både fås til pc, Mac og Diverse telefoner. Se eventuelt: https://blindkom.dk/saadan-faar-du-teamtalk/

QuentinC’s Gameroom har døgnet rundt flere hundrede spillere online, så der er altid nogen at spille med. På gensyn torsdag om en uge.

Mvh. Brian Hovmand Olesen

Af admin

Jeg er foreningens formand og meduvikler på denne portal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *